2010-03-14

Söndag 19:08

Vilken helg!!!

I fredags skulle vi ha myskväll med chips och dippa, film och bara ha allmänt trevligt! Daniel och Sofi tittade över och så, som en blixt från en klar "förkyld" himmel fick filip falsk krupp IGEN! Så drygt och så himla synd om ungen! Man blir ju rent sjuk själv och önskar att man kan ta över hans hosta och feber!
Natten var ingen höjdare och igår gick det över till slemhosta!

Igår var svärmor på besök och på kvällen skulle vi egentligen bort!
MEN som vanligt blev det ju inställt! Så fort vi ska göra något blir någon sjuk! På nyår låg både jag och filip dåliga med feber och ont i halsen och hosta! När vi skulle vara barnfria och spela poker blev jimmy magsjuk, och igår skulle vi bort på middag och så blev filip sjuk!

Idag har svärfar med fru varit på besök, filip mådde lite bättre idag, fortfarande lite feber och rälig hosta men det gick ju att busa och mysa med farfar ändå! =)

Imorgon blir det så att filip får stanna hemma från dagis, han behöver nog krya på sig en dag till innan det är full rulle igen! Fröken på dagis sa att man ska känna en dag att Nääää idag KUNDE du varit på dagis! Så är dom redo dagen efter! Hehe!

Nej nu ska jag glotta på gossipgirl och förbereda mig mentalt på en till jobbig natt!











































































































1 kommentar:

MiaMeKnuff sa...

Åh stackars Filip..Hoppas han kryar på sej fort.