2010-04-05

Måndag 19.16

Jaha hur har helgen varit då?
Vad är det BÄSTA som har hänt er?

I fredags gick vi upp tillsammans alla tre, promenerade ner och matade ankorna och på kvällen blev det påskgrillning hos morfar/pappa! Supermysigt!

I lördags vaknade lillen och hade lite svårt att andas, hela dagen höll det på, han fick bricanyl, men det funkade inte! Och själv mådde jag INTE toppen heller, vilket inte gjorde saken lättare!
Så på natten vaknade han och var rent panikslagen, och skrek och hade svårt att andas och så gjorde det väldigt ont när han hostade! In på barnakuten, han fick andas lite adrenalin och sen kom doktorn och skrev ut astmamedicin, för nu hade vi varit inne så många gånger för förkylningsastma så nu fick han utskrivet riktig inhalationsspray!
Och därmed återbesök för kontroller och utredning på sparta där dom har barnspecialister!

Vi var  hemma vid halv fem i söndagsmorse och var alltså som döda sillar igår! Satt i soffan typ HELA dagen!

Idag har jag däremot varit flitiga Iza, städat och röjt kök och vardagsrum! Innan klockan hade slagit halv tio till och med! Duktiga jag! Filip har också mått mycket bättre! Medicinen har hjälpt jättebra! Visserligen en jäkla kamp varenda gång vi ska ge honom den! Men men jag måste plåga mitt barn för hans eget bästa!
Sedan bar det av till Höör för att hälsa på svärfar och hans fru! God middag och många härliga skratt, mest åt mitt underbara barn som verkligen älskar att stå i centrum, han verkligen älskar när vi tycker han gör något roligt och han kan göra samma sak hur länge som helst bara för att få se oss skratta!

Nu kallar sängen!

Inga kommentarer: