2010-05-25

Tisdag 06:38

Godmorgon!

Vad har hänt med oss då? Tjaa inget speciellt, jobbade hela helgen, slutade visserligen tre båda dagarna så man hade ju hela kvällen att njuta! I Lördags var grannen och hans lilla påg här inne på eftermiddagen, sambon min skulle ticka och spela golf!
Vi hade superkul och barnen var rätt så duktiga, men som vanligt, båda ska ju ha SAMMA boll fast där fanns 2 till, båda två skulle köra bilen SAMTIDIGT!! Men men så är det väl när små barn ska leka tillsammans, det skiljer bara 4 månader på dem!

Här kommer lite bilder från den dagen!

Pojkarna sitter så fint och äter lördagsgodis

















Lyckan var gjord när badbaljan kom fram!

















Vems napp är detta då?



















Natten till igår, fick vår lille påg ett jättestort astmaanfall, så synd om honom, han var så fruktansvärt rädd!
Jäkla tur att vi har medicin hemma, men efter kl 3 så satt jag i sängen med honom och vaggade och sjöng blinka lilla stjärna för att han skulle bli lugn!
Men igår morse var han pigg och glad ändå! Så det blev dagis för honom ändå! I och med att han har förkylningsastma kan jag inte hålla honom hemma bara för att han är förkyld, och på dagis är dom så duktiga och ger honom medicin och sånt! Och än så länge har jag inte behövt hämta honom en enda gång!

Ikväll ska vi på föräldrakväll med picnick på dagis! Ska bli jätteroligt att träffa alla andra föräldrar! Se vad det är för filurer! Filip han trivs ju som sagt jättebra!

Godmorgon världen
















Leksaker är smaskens!


















Vad vill du?!?!


















Fint väder är toppen!!!


Inga kommentarer: