2011-10-08

Goodmorning sunshine!

Vaknade av att något låter fruktansvärt mycket och av att jag är kissenödig som sjutton,
jodå d regnade som sören och droppade skit mycket där ute, inte undra på att man drömmer om vattenfall
och behöver gå på toa! ;)

Det blev lite ändrade planer igår så Filip fick stanna hemma, markus och sofie hade även med sig sina två flickor,
men dom märkte man inte av alls. Filip slocknade rätt så fort efter en del protester och fortsatte sova igenom vår höga ljudnivå! Ett under faktiskt, han fick mycket beröm också, vi som går med honom hela dagarna och lyssnar på hans babbel och vredesutbrott glömmer lätt hur duktig och fin han faktiskt är!
Han är väldigt omtänksam, han är artig och snäll och bryr sig om andra människor.
Han tycker om att leka och busa med alla och han är inte ett dugg blyg, han är självständig och modig och försöker göra allt själv!
Han är faktiskt riktigt underbar men det glömmer man lätt någonstans mellan alla konflikter och bråk!

Jajja, kvällen igår var riktigt rolig, vi åt gott och drack gott, kanske lite för mycket dricka, men det är bara kul att man kan slappa av och roa sig trots att man har små barn.Sam han bara sover om kvällarna så man behöver ju inte göra så mycket med honom då! ;

När markus och sofie kört hem så började vi andra spela wii, riktigt roligt var det, det blev bowling, boxning, pilbåge och lite annat kul och främst väldigt roligt! =)
Så när kl var 01.30 hamnade vi i sängen och uppe med tuppen kl 08.30, hade nog behövt lite mer sömn men det får vi ta igen inatt!

I eftermiddag bär det av till farfar och lena, alltså Filips och Sams farfar ;) och innnan dess ska jag hämta en tv-bänk, frakta ner blommor till pappa och gärna hinna vika en omgång tvätt och köra en maskin också!











Filip har längtat efter farfar så det ska bli kul idag!!

Inga kommentarer: