2012-06-23

Dagen efter.....

Dagen igår var mysig och bra på de flesta sätt, förutom vädret! Regn, heeela dagen!

Vi var och plockade blommor på förmiddagen, hann även med en tur till apoteket för att inhandla lite mer allergimedicin! Nässprayen jag köpte förra veckan funkar inte alls, så jag fick köpt en annan sort och även ögondroppar! Och igår hjälpte det verkligen, riktigt skönt!

Vi han även med att fika lite hos pappa, sen fick stå och klä den där förbaskade stången och det var inget kul när det regnade och allt var vått, blommor och blad var rent dyngsurt, men stången blev klädd iaf!

Sen hann vi med att dansa runt den också, lilla farmor dansade också! Så gulligt och Filip och Casper tyckte det var kul att dansa och Casper ville gärna fortsätta! Men Filip tappar humöret snabbt, det var inget kul väder för barnen att vara ute i! Det var blött överallt och ingen ville följ med och leka med dem!

Det blev en del vin men man mår bra idag ändå, man tar det lite lugnt när man vet att barnen vaknar innan fan fått på sig skorna!

Nu har vi fullt ös här hemma, bägge barnen busar  och leker som tokar! Själv ska jag dricka lite mer kaffe och ta det lugnt för ikväll sticker vi till Öveds Eke och tittar på Danne Stråhed!

Adios amigos!

Inga kommentarer: